Beste bezoeker,

Mogen wij ons even voorstellen:

Waar wil Hellinx Printing voor staan?

Wij streven naar een zo groot mogelijke klantentevredenheid.
Jouw drukwerk kwalitatief in orde, tegen een goede prijs en snel klaar. Dat is hoe wij het graag voor onze klanten willen.

Vandaag besteld, morgen klaar.

Daar streven wij zo veel mogelijk naar. Om processen te versnellen werken wij momenteel nog hard om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Bij ons drukwerk bestellen moet voor jou als klant gemakkelijk en snel geregeld zijn. Dat scheelt tijd en geld.

Persoonlijk

Wij werken voor iedere klant alsof het voor onszelf is. Met een persoonlijke service via diverse kanalen. Zijn er toch problemen, dan willen we daar graag van horen en bekijken hoe we deze kunnen oplossen. Wij maken graag tijd voor jou, ook na aflevering van drukwerk en factuur.

Productie in huis

Hellinx Printing produceert bijna al het werk in eigen huis, verspreid over onze locaties. Dat maakt dat wij verschil kunnen maken in snelheid, prijs en kwaliteit. Hoe wij dat doen? Orders van verschillende klanten worden slim gecombineerd. Daardoor hebben wij bijna geen papierverlies, optimale bezetting en zeer lage opstartkosten. Zo profiteert onze klant zowel bij zeer kleine als bij grote bestellingen van hoge volumekortingen. Door dat wij zelf produceren en blijven investeren in moderne machines bouwden wij een breed assortiment uit met scherpe prijzen en korte levertijden.

Wanneer onze locatie in Hasselt volledig operationeel zal zijn beschikken wij in totaal over meer dan 3000 m² grondoppervlakte. Dat maakt ons één van de grotere drukkerijen van Limburg.


Onze contactgegevens:

Hellinx Printing Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 30
3500 Hasselt
Tel. 011 91 61 21
hasselt@hellinx.be
www.hellinx.be